irodánk: 9200 Mosonmagyaróvár, Szent István király u. 94. Fsz. 3.

Minőségpolitika bixi-trans kft.
ahol a megbízhatóság garantált

Bixi-Trans Kft.
AHOL A MEGBÍZHATÓSÁG GARANTÁLT
A Bixi-Trans Kft alapításától kezdve folyamatosan, magas színvonalon végzi fuvarozási és fuvarszervezési tevékenységét.
Célunk, hogy megrendelőinknek pontos, rugalmas és költségtakarékos szolgáltatást nyújtsunk a fuvarozás és a hozzá kapcsolódó szolgáltatások területén.
Megrendelőink megelégedettségének érdekében az MSZ EN ISO 9001:2015 szabvány követelményeinek megfelelő minőségirányítási rendszer szerint működünk.
Megrendelőink bizalmának megnyerése, ügyfélkörünk megtartása és bővítése érdekében a Bixi-Trans Kft vezetősége a következők mellett kötelezte el magát: Szolgáltatásunk színvonalának folyamatos fejlesztésével hosszabb távon is szeretnénk megőrizni az évek során elért meghatározó piaci pozíciónkat a fuvarozás területén.
Új megbízók megnyerésével, a megbízók igényeinek pontos teljesítésével növeljük árbevételünket és nyereségünket.
Nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy vevőink fuvarozási igényeit pontosan megismerjük, és elvárásaikat maximálisan teljesítsük.
Anyagi lehetőségeink szerint folyamatosan megújítjuk gépjárműparkunkat. Célunk, hogy minél több jármű kategóriában képesek legyünk fuvarozásra.
A cég tevékenységét, a belső folyamatok hatékonyságát, a felmerülő kockázatokat rendszeresen értékelve, a hibákat kiküszöbölve javítjuk szolgáltatásunk színvonalát, a szükséges megelőző, és helyesbítő intézkedések bevezetésével.
Munkatársaink szakmailag képzettek, tudják, hogy a minőségirányítási rendszer része üzletmenetünknek.
Rendszeresen végzett oktatások és képzések biztosítják alkalmazottaink szakmai fejlődését. Elvárjuk tőlük a minőség iránti elkötelezettséget és a cégünk sikeréhez való hozzájárulásukat.
Dokumentációs rendszerünket folyamatosan fejlesztjük, a papír alapú dokumentációt csak indokolt esetben adunk ki, minőségirányítási dokumentációnk jelentős részét csak elektronikusan tároljuk. Elkötelezzük magunkat a tiszta és rendezett munkakörnyezet, és a környezeti értékek védelme mellett.

Mosonmagyaróvár, 2016. december 1.

Billvachs Pál
ügyvezető